Izvor: Tanjug
14.01.2023 u 20:06
0

ZELENSKI SE OBRATIO I SAOPŠTIO: „Ruski raketni napadi prekinuli isporuke struje u Kijevu i Harkovu“

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da su u današnjim ruskim raketnim napadima pogođeni objekti elektro-energetske infrastrukture što je izazivalo nove poremećaje u snabdevanju električnom energijom, posebno u regionima Kijeva i Harkova.

– Nažalost, danas je raketama pogođena elektro-energetska infrastruktura. Najteža situacija je u Harkovskoj i Kijevskoj oblasti, rekao je Zelenski u svom noćnom video obraćanju.

EKSPLOZIJE U KIJEVU: Napad na infrastrukturne objekte na istoku i zapadu Ukrajine

Zelenski je poručio da ruski napadi na civilne ciljevi mogu biti zaustavljeni samo ako zapadni partneri Ukrajini isporuče neophodno naoružanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Šta je potrebno? Potrebno je ono oružje koje se nalazi u magacinima naših partnera, a naši vojnici ga čekaju. Ceo svet zna šta i kako može da zaustavi one koji seju smrt. Zahvaljujem svima koji nam u tome pomažu, rekao je Zelenski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter