Izvor: Tanjug
14.01.2023 u 19:27
0

PRONAĐENI OSTACI RAKETA U MOLDAVIJI NA GRANICI SA UKRAJINOM: Granična policija obezbeđuju perimetar

Moldavski graničari pronašli su ostatke raketa u blizini sela Larga na granici sa Ukrajinom, objavilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova na svojoj Fejsbuk stranici.

Kako je navedeno, mesto na kojem su pronađeni ostaci raketa je ograđeno i pozvana je jedinica za deminiranje, prenose mediji.

MOLDAVIJA PONOVO IMA STRUJU? Ukrajinski inženjeri rade na popravci električne mreže nakon snažnog napada!

Ovo je treći slučaj od izbijanja neprijateljstava u Ukrajini da su projektil ili njihovi ostaci pali u Moldaviju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Moldavska vlada do sada još nije otkrila čija je raketa pala u blizini sela Naslavčea 31. oktobra, a nakon tog incidenta upućen je protest ruskom ambasadoru u Kišinjevu Olegu Vasnjecovu, a kasnije je službenik te diplomatske misije proteran iz zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter