Izvor: Kurir.rs
24.11.2022 u 10:31
0

MOLDAVIJA PONOVO IMA STRUJU? Ukrajinski inženjeri rade na popravci električne mreže nakon snažnog napada!

Struja je konačno vraćena u većinu delova Moldavije, nekoliko sati pošto su ruski raketni udari na susednu Ukrajinu izazvali nestanak struje u polovini te male siromašne zemlje, rekli su zvaničnici.

MOLDAVIJA U MRAKU: Gradovi u kolapsu, ne rade semafori, prodavnice zatvorene, nema interneta… KRIVI IM RUSI! (FOTO)

Zamenik premijera Andrej Spinu, koji je ranije izvestio o „masovnom nestanku struje“, rekao je u saopštenju da je sva struja vraćena na sever zemlje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Petnaest ukrajinskih regiona i grad Kijev ponovno imaju struju, objavio je The Kyiv Independent pozivajući se na kancelariju predseednika Ukrajine.

Ukrajinski inženjeri rade na popravci električne mreže posle ruskog napada.

Snabdevanje električnom energijom vraćeno je u polovinu Lavova, dok je 70% vodosnabdevanja obnovljeno, objavio je gradonačelnik ovog grada Andrij Sadovij na Telegramu.

„Pola Lavova je ponovo dobilo struju. Ali zapamtite da će se planirana isključenja nastaviti. Sedamdeset posto vodosnabdevanja u gradu je obnovljeno. Neke zgrade tekuću vodu imaju samo u prizemlju, ali to je privremeno. Što se tiče grejanja, ponovno pokrećemo lokalne termoelektrane i radimo na obnovi grejanja i snabdevanja toplom vodom“, napisao je Sadovij.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter