Izvor: Tanjug
11.07.2022 u 19:26
0

ZELENSKI TAKOĐE RAZGOVARAO SA ERDOGANOM Turski predsednik se nakon razgovora sa Putinom čuo i sa predsednikom Ukrajine!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razgovarao je danas sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom o potrebi deblokade ukrajinskih luka i obnavljanja izvoza žitarica, preneo je Rojters.

Zelenski je na svom Tviter nalogu napisao:“Mi cenimo podršku. Razgovarali smo o važnosti deblokade luka i obnavljanja izvoza žita. Takođe, moramo sprečiti Rusiju da uzme naše žito sa (okupiranih teritorija)“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE


U saopštenju administracije turskog predsednika, koja je objavljena na Tviteru, navedeno je da je Erdogan istakao da je njegova najveća želja da obezbedi mir u Ukrajini, preneo je Sputnjik.

On je istakao i da Ankara nastavlja da radi na sprovođenju plana koji su pripremile UN u vezi sa isporukom žita iz Ukrajine na svetska tržišta.

PUTIN LIČNO NAGRADIO ELITNE JEDINICE! Dodelio im počasno zvanje gardijske brigade

Erdogan se založio za rešavanje ukrajinske krize diplomatskim putem, istakavši da je za to neophodno da bude spreman pregovarački sto.

S tim u vezi, kako je naveo, spreman je da uloži sve napore, uključujući posredovanje, da se obnovi „istanbulski proces“.

Predsednik Turske je danas o ukrajinskoj krizi i pitanjima izvoza žitarica razgovarao i sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter