Izvor: Happybsc
13.11.2023 u 18:07
0

ANKETA HAPPYBSC PORTALA, OVOG PUTA TRAŽLI SMO ODGOVOR: Da li sunce tuđeg neba greje kao srpsko?

U Srbiju se svakoga dana vraća sve više ljudi iz naše dijaspore, onih ostvarenih i manje ostvarenih, Ipak ogroman je broj onih koji su itekako bili uspešni u svojim poslovima na tlu Amerike ili pak na tlu Australije. Na naše pitanje po čuvenim stihovima Alekse Šantića, da li je tačno da Sunce tuđeg neba ne greje kao naše, sagovornici portala Happy BSC su se složili, da je u Srbiji ipak iako ponekad teško ipak najlepše.

Za politikologa Ivana Miletića nema dileme, da jeste, on takođe i poziva sve da sigurno dođu nazad, ali napominje im da svi koji se odluče na takav korak moraju biti svesni da ovo sada nije ista zemlja iz koje su otišli. On još dodaje da uz trud i viziju sve je moguće kao i to da se ovde napravi nešto dobro.

Slične stavove sa njim deli i Aleksandar Pavić, koji kaže da ni jednog trenutka nije imao dileme da li se vratiti ili ne, da bez obzira na činjenicu da je proputovao čitav svet mogućnosti, koje sada pruža Srbija daleko su veće od onih koje bilo ko može dobiti u svetu, naročito zbog globalno političkih previranja i sveukupnog dešavanja. 

U nastavku pogledajte šta sve rekli na naše pitanje o ovoj temi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter