Izvor: KURIR
25.04.2024 u 08:00
0

FENOMENALNA PARTIJA MLADOG NIKOLE JOVIĆA! Majami šokirao moćni Boston za 1:1 u seriji! Reprezentativac Srbije PUNIO SVE KOLONE!

Košarkaši Majamija uspeli su da naprave brejk u TD Gardenu!

Tim sa Floride savladao je u gostima moćni Boston rezultatom 111:101 i tako stigao do izjednačenja u plej-of seriji 1:1.

Iako su ih svi unapred otpisali kada je saopšteno da će njihov najbolji igrač Džimi Batler morati da pauzira zbog povrede, igrači Majamija uspeli su da sruše najbolji tim na Istoku.

Ključnu prednost gosti su napravili u trećoj deonci, kada su nakon sjajne serije stekli dvocifrenu prednost. Pokušavao je Boston da se vrati u utakmicu, ali ni sjajne role Tejtuma i Brauna nisu pomogle protiv sjajno raspoloženih igrača Hita koji su do kraja kontrolisali ovaj meč.

OD DVA DO SKORO DEVET MILIONA: Evo šta ga čeka ako dođe do PRIJAVE

 

Fenomenalnu partiju, najbolju ikada u plej-ofu, prikazao je mladi srpski košarkaš Nikola Jović, kome je jedan skok nedostajao da zabeleži dabl-dabl. Sve kolone punio je srpski reprezentativac na ovom meču – za 25 minuta igre upisao je 11 poena uz sjajan šut iz igre 4/5 (3/4 za tri), devet skokova, šest asistencija i tri ukradene lopte.

Najefikasniji bio je Tajler Hiro sa 24 poena i 14 asistencija, Bem Adebajo ubacio je 21 poen i zabeležio 10 skokova, a Martin je takođe dodao 21 poen.

Poraženi tim, sada već po navici, predvodili su Džejston Tejtum i Džejlen Braun. Braun je bio najefikasniji sa 33 poena, dok je Tejtum dodao 28.Posle brejka Majamija i izjednačenja 1:1, serija se sada seli na Floridu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter