Izvor: Blic
03.11.2023 u 22:33
0

PONOSNA NA SVOJE GOLIŠAVE FOTKE: Suzana Mančić priznala da se ne kaje ni zbog čega

Suzana Mančić se slikala za "Plejboj"

Suzana Mančić i danas je poznata kao „Loto devojka“.

Suzana decenijama važi za jednu od najlepših i najharizmatičnijih tv lica, a sada je za „Blic“ otkrila tajnu svoje pozitivne energije, ali i dobrog izgleda. Takođe, Suzana Mančić se u jednom trenutku odlučila da se slika za „Plejboj“, a kako kaže danas je ponosna na tu odluku.

– Bitno je da ostane to dete u vama. Što sam starija sve više sebe volim i poštujem svoje vreme. Tajna je u tome, što dremnem popodne. Kada je moda u pitanju, pravila sam greške. Ali bila sam srećna. Sad u ovim godinama da sve bude jednostavnije i svedenije i da se ja dobro osećam. Više ne nosim 12 centimetara štikle, ni devetke. Nosim obuću da može da se lako hoda, čak i da se potrči i da se čovek ne umori – rekla je Suzana, koja tvrdi da se nije umorila od slave i života pred kamerama.

– Nisam se umorila od slave, uživala sa u svakom trenutku, čak i kada je bilo pomračenja pameti i mozga i slave. Moraš da nađeš snagu da se iščupaš iz svega toga, da se vratiš na svoje pozicije, da vratiš svoje samopoštovanje, dostojanstvo i da nastaviš dalje. U krajnjoj liniji da pokažeš ljudima, šta god da se loše desi, sutra je novi dan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter