Izvor: HAPPY BSC
21.02.2023 u 13:50
0

PUTIN U ISTORIJSKOM GOVORU POSLAO SIGNAL ZAPADU DA RUSIJA NEĆE STATI! Balicki poručio: „Ne treba nam svet u kome nema Rusije!“

Vršilac dužnosti gubernatora Zaporoške oblasti Jevgenij Balicki smatra da se posle izjava ruskog predsednika Vladimira Putina tokom govora u Federalnoj skupštini učtivost više neće doživljavati kao slabost.

– Na kraju, Rusija, naša ljubaznost više neće biti doživljavana kao naša slabost. To je pogrešno, a u njihovom slučaju (zapadne zemlje) čak je i pogubno, jer je danas predsednik jasno rekao da ako suspendujemo naše učešće u nuklearnom sporazumu danas,to je obuzdavanje. U ovom slučaju, ovo je jedan od signala Zapadu da nećemo stati, ne treba nam svet u kome nema Rusije – rekao je Balicki, komentarišući rezultate govora u Saveznoj skupštini.

ISTORIJSKI GOVOR VLADIMIRA PUTINA: „Rusiju je NEMOGUĆE pobediti na bojnom polju!“ (VIDEO/FOTO)

– Pobedićemo, naša industrija je spremna. Predsednik je danas istakao da povećavamo proizvodnju sve neophodne municije, naoružanja i zaustavićemo nepravedan protok sa Zapada, kolonijalnog Zapada… Uvek smo bili raspoloženi prema dobrom, pravdi i to se uvek koristilo, a danas je predsednik menjajući kurs naglasio da je dosta, sad ćemo diktirati uslove u svetu i diktiraćemo uslove sa stanovišta mira, pravde, ravnopravnosti naroda, bratstva i na osnovu ljudskih tradicionalnih vrednosti – dodao je on, prenosi RIA Novosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter