Izvor: Tanjug.rs
15.02.2023 u 18:48
0

Zakuvala se premijer liga: „Saka će da ‘razbije’ Siti ako Gvardiola ne pokaže poštovanje prema Arsenalu“

Arsenal će večeras u Londonu dočekati Mančester siti u zaostalom meču 12. kola Premijer lige

Nekadašnji kapiten Arsenala Toni Adams izjavio je da će fudbaler londonskog kluba Bukajo Saka da „razbije“ Mančester siti ako menadžer aktuelnog šampiona Engleske ne pokaže poštovanje prema „tobdžijama“, prenose britanski mediji.

Arsenal će večeras u Londonu dočekati Mančester siti u zaostalom meču 12. kola Premijer lige. Arsenal na prvom mestu na tabeli ima tri boda više u odnosu na klub iz Mančestera, ali i meč manje.

„Ne znam šta Gvardiola pokušava da uradi sa svojom odbranom ove sezone, čini se kao da želi da izgubi titulu“, rekao je Adams. On je istakao da Gvardiola mora da „zaustavi Saku da bi zaustavio Arsenal“.

„Saka će da ‘razbije’ Siti ako Gvardiola ne pokaže poštovanje prema Arsenalu. Gvardiola ima oružje da pobedi svakoga, ali je bilo nekoliko situacija u sezoni kada se preračunao u taktici i to mu se na kraju osvetilo. S obzirom na sav talent koji ima na raspolaganju, to bi trebalo da bude lak posao“, zaključio je Adams.

Galtier: „Verujemo u prolazak dalje uprkost porazu, ali jasno je da nismo u dobrom trenutku“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter