Izvor: Novosti
28.10.2021 u 18:27
0

GORAN VESIĆ: Evo gde ćete sve moći uskoro da se vakcinišete!

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je danas na svom profilu na Tik Toku u kojim tržnim centrima, ali i drugim mestima moći da se primi vakcina protiv koronaviursa.

Pratioci na društvenoj mreži „TikTok“ postavljali su zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću.

PROČITAJTE JOŠRadojičić osudio napade na medicinske radnike i epidemiologe

Jedno od pitanja bilo je u vezi vakcinacije protiv koronavirusa.

– Hvala vam na pitanju. Od 15. novembra vakcinacija će biti moguća u tržnom centru „Rajićeva, od 20. novembra u TC Stadion, verovatno i u „Beo šoping centru, a od 25. u Ikei, kao i na još jednom punktu na Novom Beogradu. Vakcinišite se, Beograd pobeđuje – odgvorio je Vesić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter