Izvor: TANJUG
25.11.2022 u 14:52
0

GRADONAČELNIK ŠAPIĆ PORUČIO: Beograd će uvek stati uz penzionere

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da će Grad Beograd uvek stati uz penzionere, jer da, kako je rekao, nije bilo njih, danas ne bi bilo ni ovakve države ni grada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je saopštio Beoinfo, Šapić je posetio Gradsku organizaciju penzionera gde je sa predstavnicima svih 17 opština razgovarao o nabavci i podeli paketa solidarne pomoći, kao i o poboljšanju uslova rada i unapređenju usluge članovima.

On je penzionerima poručio da mu funkcija gradonačelnika omogućava da pokuša da uradi što više, zbog čega je pozvao penzionere da mu upute svoje predloge i sugestije.

-Sve što budemo u mogućnosti da implementiramo, sigurno ćemo uraditi. Vaša generacija je najracionalnija i od penzionera sam uvek dobijao najmanje nerealnih zahteva. Razlog za to je sigurno veliko životno iskustvo koje imate i koje vam ne dozvoljava da olako izgovarate određene reči. Svestan sam da kada čujem neki zahtev od penzionera, znam da je pre toga sve to „tri puta premereno“ -rekao je Šapić.

On je istakao da je i kao predsednik opštine Novi Beograd najviše projekata uradio za decu i penzionere.

-Ovakvi sastanci nisu novost za mene i trudiću se da, kad god budem u prilici, imam komunikaciju sa penzionerima. Nisam čovek koji olako daje obećanja, ali ukoliko bude prilike, sigurno ću se potruditi da obezbedim dodatne pogodnosti za penzionere -naglasio je gradonačelnik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter