Izvor: Tanjug
25.11.2022 u 23:00
0

Međunarodna atletska federacija ponovo je akreditovala Beogradski maraton i vratila ga u svoje kalendare!

Međunarodna atletska federacija (IAAF) ponovo je akreditovala Beogradski maraton i vratila ga u svoje kalendare, saopštieno je danas na instagram nalogu Beogradskog maratona.

Kako se navodi, Beogradskom maratonu je vraćen status “World athletics road race label”, što je „veliko priznanje za novi tim Beogradskog maratona i kvalitetan rad na unapređenju uslova maratonaca, koji nije ostao neprimećen“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Za Beogradski maraton je ovo priznanje velika čast i privilegija, ali i obaveza da nastavimo da radimo još jače i bolje“, stoji u objavi.

UJEDINILA SVETSKU U EVROPSKU TITULU Bokserka Sara Ćirković osvojila je zlato na šampionatu sveta za omladince u kategoriji do 50 kg!

Ističe se da Beogradski maraton sada stoji u kalendaru trka na sajtu „World athletics“ koje odobrava i preporučuje Svetska atletska federacija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter