Izvor: HappyBSC
12.02.2022 u 20:45
0

HAOS U BEOGRADSKOM KAFIĆU: Mladić naočigled svih demolirao lokal! (VIDEO)

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se može videti kako muškarac u jednom beogradskom kafiću uništava inventar sa polica. 

-Sedeo je i pio kafu, ustao u jednom trenutku i samo počeo da baca sve- navodi se u opisu snimka na Instagram profilu „Moj Beograd“.

U  kafiću je za tren oka nastao opšti haos.  Na podu su se našle polomljene čaše i srče je bilo na sve strane. 

Jedna od radnica je uspela da izgura iz kafića muškarca koji je napravio incident, a uznemireni posetioci su mu se sklanjali s puta.

Nakon što je srušio još inventara kod ulaza kafića, nepoznati nasilnik koji je na licu nosio crnu masku je napustio objekat i odšetao.

Nije poznato šta je prethodilo incidentu. 



Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter