Izvor: Novosti
29.08.2021 u 08:20
0

NEMA VIŠE ĆUMURA I MIRISA: Odbornici odlučuju o zabrani upotrebe otvorenog plamena u zgradama

Korišćenje ćumura i otvorenog plamena u stambenim zgradama trebalo bi da bude zabranjeno, ako odbornici Skupštine grada sutra, na sednici, izglasaju takvu odluku

VAŽNO: 

NOĆ U BEOGRADU: Dogodila se saobraćajna nezgoda, teže povređena jedna osoba!

PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA SINOM: Najponosniji tata na svetu! (FOTO)

KAD NAS OČEKUJE RAZVEDRAVANJE?

– Prema rečima zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, jedna od najčešćih primedaba građana jesu mirisi koji u stambenim zgradama dolaze od ugostiteljskih objekata, kao i onih koji se bave poslovanjem u stanovima.

Zabrana upotrebe otvorenog plamena, a naročito upotreba ćumura odnosi se na posebne delove zgrade (zatvorene i otvorene prostore), zajedničke prostore, kao i na zemljištu za redovnu upotrebu zgrade.

– Otvoren plamen prilikom pripreme roštilja, pri naletu i najmanjeg vetra dovodi do izbijanja i širenja požara unutar stambenog prostora korisnika, a često se prenosi na stan pored, iznad ili ispod nje – rekao je Vesić i dodao da je motiv zabrane pre svega preventivno delovanje, s obzirom na činjenicu da je u porastu broj požarom obuhvaćenih objekata na teritoriji grada Beograda.

Naveo je i da će se u narednom periodu doneti posebna Odluka kojom će se zabraniti upotreba ćumura i u ugostiteljskim objektima koji se nalaze u stambenim zgradama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter