Izvor: Happybsc
09.06.2020 u 08:52
0

NEVREME POHARALO BEOGRAD Munje i gromovi zavili prestonicu u zavesu kiše! (VIDEO, GALERIJA)

Jako nevereme juče je u dva navrata zahvatilo glavni grad.

Duvao je olujni vetar, praćen munjama i grmljavinom, a smena sunca i pljuskova dešavala se gotovo istovremeno. U jednom trenutku je izgledalo, u kasnim popodnevnim časovima, kao da se nebo spojilo sa zemljom.

U međuvremenu, jutros se sabiraju posledice nevremena koje je sinoć gotovo poplavilo Autokomandu, praveći gejzir. Reke vode su plivale gradskim ulicama, a snažan vetar rušio je i prestonička stabla na parkirane automobile. Gejzir visine 10 metara pojavio se na uglu Balkanske, a na Voždovcu su sugrađani prijavili potpuni kolaps saobraćaja gde su ljudi u vozilima ostali zarobljeni u naletima jakog pljuska. 

Jutro je osvanulo hladno i suvo, a meterolozi za danas najavljuju nove padavine – kako je najvaljeno očekuje se velika količina kiše i pojava grada.

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje da se i danas na području Srbije očekuje nestabilno vreme, sa pljuskovima i grmljavinom.

Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura oko 17, najviša dnevna oko 23 stepena.

I do kraja nedelje možemo očekivati ovakvo vreme, prema najavama koje stižu iz RHMZ.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter