Izvor: Tanjug
28.08.2020 u 22:19
0

NOVI REŽIM RADA prodavnica i ugostiteljskih objekata!

Od večeras prodavnice u glavnom gradu mogu da rade do 23 časa, a ugostitelji do 1 sat iza ponoći, pod uslovom da imaju baštu, dok noćni klubovi i objekti koji nemaju baštu ostaju i dalje zatvoreni od 9 uveče do 6 narednog jutra.

Prema izmenjenoj Naredbi o zabrani okupljanja koja je stupila na snagu, organizovano okupljanje na javnim prostorima u zatvorenom prostoru ili na otvorenom dozvoljeno je samo ako se okuplja najviše 30 osoba, uz obavezu da rastojanje među njima mora da bude metar i po.

PROČITAJTE JOŠ…

PUTIN čestitao patrijarhu Irineju 90. rođendan!

Predsednik Vučić patrijarhu Irineju čestitao 90 rođendan

Gledalac IZNENADIO Dačića u ŽIVOM PROGRAMU! Postavio mu ŠKAKLJIVO PITANJE!

Gradonačelnik Vukovara OŠTRO OSUDIO NAPAD na Srbe!

TRAGEDIJA KOD Smederava: Žena NESTALA u Moravi, muž SKOČIO za njom, od tada im se GUBI svaki TRAG!

Naredba pod organizovanim okupljanjiem podrazumeva proslave, muzičke, zabavne i kulturne manifestacije, političke skupove, sportske događaje sa prisustvom publike i slična okupljanja.

Ograničenja se ne odnose na rad privrednih subjekata koji ne pružaju usluge stanovništvu, kao i na rad državnih organa i javnih službi.

OTKRIJTE I OVO…

UDOVIČIĆ: Sport se vraća u fiskulturne sale od 1.septembra!

Dačić otkriva: Srbija IZGUBILA PRILIKU da PRIDOBIJE Trampa!

STIŽE NAM TROPSKI TALAS: Pakleni dan u nedelju, a evo kad nas očekuje RASHLAĐENJE

REZERVNI OFICIRI SU PROMOVISANI: Vulin zadovoljan

Prodavnice sada neće raditi od 23 časa do šest narednog jutra, a na ulazima u te objekte i dalje mora biti vidno istaknuto obaveštenje o ukupnoj kvadraturi objekta i o broju lica koje istovremeno mogu boraviti u tom objektu.

Ograničenje iz ove tačke ne odnose se na apoteke i benzinske pumpe u obavljanju delatnosti prodaje goriva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter