Izvor: Novosti
29.06.2021 u 07:36
0

ODLIČNE VESTI ZA BEOGRAD: Produžena linija 2 metroa – pogledajte novu trasu!

Linija 2 beogradskog metroa koja je planirana od Mirijeva do železničke stanice u Zemunu, biće produžena do Novog bežanijskog groblja.

NAJVAŽNIJE: 

DETALJI HAPŠENJA IZETBEGOVIĆA: U „Ćirilici“ otkrivena prava istina događaja na sarajevskom aerodromu!

BEOGRAD POZDRAVIO VIDOVDANSKE ŠAMPIONKE! Luda žurka na balkonu: Čast nam je što predstavljamo Srbiju! (VIDEO)

NAJVEĆE PRIZNANJE GRADA: Premijerki Brnabić uručena Vidovdanska nagrada u Kruševcu

DAČIĆ IZ BRISELA: Spremni smo na kompromise, ali ne USLOVLJAVANJA!

ŠPANCI SPAKOVALI HRVATIMA PET KOMADA! „Šahovničari“ idu kući, kakav spektakl u Kopenhagenu!

JKP „Beogradski metro i voz“ raspisao je javnu nabaku za izradu Digitalnog topografskog plana druge linije metroa, koja od Mirijeva do Novog bežanijskog groblja ima ukupnu dužinu od 21 kilometar sa 23 stanice.

Na krajnjem terminusu linije 2 predviđena je izgradnja zajedničkog depoa za trase dva i tri od oko 38 hektara, koja će se nalaziti zapadno od Bežanijskog groblja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter