Izvor: Telegraf
19.10.2021 u 08:18
0

PLJUŠTE KAZNE: Sedam osoba kažnjeno zbog nenošenja maske u gradskom prevozu

Sedam osoba kažnjeno je zbog nenošenja zaštitne maske u gradskom prevozu u Beogradu, rekao je danas rukovodilac Sektora unutrašnje kontrole Komunalne milicije Ranko Šekularac.

– Ono na šta ćemo u budućem periodu staviti akcenat jeste kontrola nošenja maski u gradskom prevozu, autobusima. Juče smo već počeli sa tim i imali smo sedam situacija gde smo morali da sankcionišemo one najneodgovornije – rekao je Šekularac. 

PROČITAJTE JOŠ: NOĆ U BEOGRADU: Jedna saobraćajna nesreća, povređena žena hospitalizovana

On je istakao da se obaveza nošenja zaštitne maske, u cilju sprečavanja širenja koronavirusa, u hipermarketima i tržnim centrima uglavnom poštuje, ali da je bilo 38 slučajeva u kojima je Komunalna policija sankcionisala pravna lica zbog nepoštovanja te mere.

Ranije je najavljeno da će rad inspekcija biti fokusiran na tržne centre, gradski prevoz i prodavnice, kao i na ugostiteljske objekte.

PROČITAJTE JOŠ: GRADONAČELNIK BEOGRADA RADOJIČIĆ: Rešavamo ekološke probleme, ne može preko noći

Pre nekoliko dana je zbog nepoštovanja epidemioloških mera više tržnih centara u našoj zemlji kažnjeno je sa po 300.000 dinara.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter