Izvor: HappyBSC
28.03.2022 u 12:59
0

VESIĆ: Grad Beograd dao milion eura za uklanjanje grafita!

Danas je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić prisustvovao uklanjanju grafita u podzemnom prolazu na Zelenom vencu.

Vesić je istakao da mu upravo u našem glavnom gradu najviše smetaju grafiti,  i da ne može da razume  da neko uništava grad, obnovljene i uredjene fasade kao i spomenike našeg grada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Grad Beograd je ove godine izdvojio skoro milion eura za čisćenje grafita. Kao što vidite treba nam nekoliko sati da uklonimo grafite za čije je pisanje potrebno nekoliko minuta. Tih milion eura smo mogli da upotrebimo za neke druge stvati, to je recimo polovina jednog obdaništa.  Moja poruka svim gradjanima i gradjankama je nemojte pisati grafite, čuvajmo naš grad. Na taj način ćemo uštede novac i naš grad će biti lepši.  Tako Beograd pobedjuje, izjavio je Vesić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter