Izvor: Tanjug
14.11.2020 u 14:11
0

VESIĆ: U Rakovici uređen još jedan park, sadržaji za sve generacije

Park u Ulici Luke Vojvodića je drugi koji je izgrađen za žitelje Skojevskog naselja, prvi je otvoren u junu

Skojevsko naselje u Rakovici dobilo je novi parkić, 60. u toj opštini u poslednjih nekoliko godina. U novom parku, u Ulici Luke Vojvodića, izgrađene su nove staze, klupe za odmor, dečje igralište sa klackalicama, ljuljaškama, penjalicama…

Postavljena je i penjalica „Iglo“, ljuljaška „Milica“ sa dva sedišta, njihalica, posađena su nova stabla i dekorativno rastinje.

– Vrednost radova je oko šest miliona dinara – rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koji je danas obišao novi park.

On je naveo da je to 60. park koji je uređen u Rakovici u poslednjih nekoliko godina, među kojima 19 igrališta, šest teretana na otvorenom, 10 sportskih terena, dva parka za pse, a uređuje se i park u Ulici serdara Janka Vukotića.

PROČITAJTE JOŠ…

VREMENSKA PROGNOZA: Srbija pod uticajem anticiklona, od utorka PROMENA, a evo kada stiže SNEG

Moskva uputila 20 AVIONA SA MIROVNJACIMA u Nagorno-Karabah

JEZIVA NESREĆA! MAJKA I ĆERKA ZAPOMAGALE: Autom sletele u potok, isplivali DETALJI teške DRAME!

DRAMATIČNO UPOZORENJE DR ĐERLEKA „U narednih sedam dana očekujemo dalji PORAST BROJA OBOLELIH!

– To pokazuje koliko nam je važno i koliko se trudimo da unapredimo kvalitet života žiteljima grada – rekao je Vesić.

Dodao je da su zgrade u Skojevskom naselju izgrađene pre više decenija, i da im nedostaje ovakva infrastruktura, poput parkova i igrališta, koja prati potrebe ljudi.

– Treba što više da uradimo na infrastrukturi, da ljudi imaju osećaj da neko brine o njima – rekao je Vesić.

On je najavio da će sledeće godine biti raspisan tender za izgradnju vrtića na Miljakovcu 3 i Sunčanom bregu, za koji su izdvojena sredstva.

– To će biti jedan od 11 novih vrtića koje gradimo. Nikad se u istoriji nije izgradilo 11 vrtića – rekao je Vesić.

On je dodao da će i do marta biti završeni radovi u Bulevaru patrijarha Pavla, da bi se nastavili ka Mostu na Adi, kako bi do marta 2022. godine građani Rakovice dobili bržu vezu sa mostom, odnosno Novim Beogradom.

– U ovaj park u Skojevskom naselju smo uložili šest miliona dinara. Neko će reći da je to malo, a svaki dinar uložen u parkove, za decu, uložen je u budućnost – rekao je Vesić.

Park u Ulici Luke Vojvodića je drugi koji je izgrađen za žitelje Skojevskog naselja. Prvi je otvoren u junu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAPRATITE NAS I NA NAŠIM ZVANIČNIM STRANICAMA:

na Instagramu parovi9_officialhappy.tv.rs.

na Facebook   Happy TVHappy PortalParovi – Reality ShowParovi 9 – Reality show, i grupa Parovi Reality Show Official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter