Izvor: HappyBSC
11.04.2022 u 09:45
0

VESIĆ ZA HAPPY TV O POKRETNOJ KANCELARIJI: Bavim se politikom koja služi za rešavanje problema

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, gostujući na jutarnjem programu televizije Happy, govorio je o svojoj pokretnoj kancelariji i na koji način ona pomaže građane širom teritorije Beograda.

Vesić je juče sa svojom pokrenom kanelarijom obišao i gradjane Senaje, koji su dobili svoj prvi parkić za decu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Inače Senaja je mesto u kojem ni jedan funkcijoner nije bio decenijama.  Dok je njegova pokretna kancelarija za poslednjih par meseci bila čak tri puta.

„U Senaju sam bio jednim posebnim povodom, a to je prvi parkić za decu iz ovog mesta. Koji se na moje veliko zadovoljstvo ne razlikuje od parkića koji se nalaze u Beogradu.

GLEDAJTE UŽIVO! Goran Vesić u poseti Senaji, razgovara sa građanima o budućim projektima (VIDEO)

Kada sam u Novembru bio u Senaji, jedna majka mi se pozalila kako deca nemaju ni jedan parkić gde bi se igrala.  U saradnji sa opštinom Mladenovac za par meseci napravili smo parkić. Pored igrališta planirano je da se napravi i jedan lep trg sa zelenilom kako bi poboljšali društveni život mešta kao i sam kvalitet života. Pored parkića, građani Senaje će dobiti i mostić koji im je preko potreban kao i reni bunar. To je politika kojom se ja bavim, lokalna politika koja treba da služi za rešavanje problema. Suština je da li možeš ili ne možeš da rešiš problem”, rekao je Vesić.

Vesić je istakao, da je juče u Senaji bio i još jednim povodom, a to je da se zahvali gradjanima tog mesta na ogromnoj podršci koju su dali Aleksandru Vučiću na predsedničkim izborima. 

Čak 82.18 posto građana Senaje je dalo svoj glas predsedniku – dodao je Vesić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter