Izvor: HappyBSC
11.02.2022 u 07:30
0

AMSS PORUČUJE: Pogodni uslovi za vožnju

 Kako saopštava AMS , očekuje se da zbog lepog vremena i početka vikenda bude pojačan saobraćaj u popodnevnim časovima prvo na izlaznim putevima iz većih gradova, a zatim i na svim ostalim putnim pracima, posebno onim koji vode ka vikend naseljima ili omiljenim skijalištima na kojima ima dovoljno snega za ljubitelje zimskih sportova. 

Saobraćaj će biti pojačan i na autoput „Miloš Veliki“ što će uticati da se na pojedinim naplatnim rampama formiraju kolone vozila zbog kojih može biti potrebno više vremena za prolazak pojedinih, zato ukoliko nemate uređaj za elektronsku naplatu, pripremite tačan iznos putarine kako bi ubrazali protok kroz kanale.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Batrovci zadržavaju se dva sata, a na Horgošu sat i po.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter