Izvor: Tanjug
19.12.2020 u 07:39
0

AMSS: Putnička vozila na GP Batrovci jutros čekala 90 minuta

Prema informacijama Uprave granične, dobijenim u 05.15 časova, na graničnom prelazi Batrovci putnička vozila su na ulaz u Srbiju čekala 90 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Zadržavanja za teretna vozila nije bilo na graničnim prelazima.

OVO MORATE ZNATI

NOĆ ZA NAMA: Pucnjava na Zrenjaninskom putu, ima ranjenih!

VUČIĆ: Prve vakcine namenjene najstarijima!

DOKTOR KON OBJAŠNJAVA: Evo kada ćemo ŽIVETI NORMALNO

BRNABIĆ: Očekuju se prve isporuke „FAJZER“ vakcina!

Vidljivost je danas na putevima mnogo bolja nego juče, kolovozi su mestimično vlažni, a saobraćaj van gradova umerenog inteziteta.

Najtopliji deo dana je ujedno najlakši i najsigurniji za vožnju, zato je preporuka da period od 9 do 16 časova iskoristite za duža putovanja.

PROČITAJTE OBAVEZNO

DANAS JE NIKOLJDAN Najzastupljenija slava u Srba

KOKAIN U DUNAVU: Osuđeni Srbi koji su učestvovali u filmskom švercu droge vredne 600 MILIONA EVRA po nalogu „ŠEIKA“

JEZIVO U PROKUPLJU: Izgorela NOVOGODIŠNJA dekoracija

Dobra prohodnost puteva očekuje vozače i u planinske predele, a slično je i na onim koji vode ka našim ski-centrima, s tim što na pojedinim deonicama ima mestimično snega i leda na kolovozu zato je upotreba zimskih guma i zimske opreme obavezna, a sporija i pažljivija vožnja neophodna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter