Izvor:
07.09.2018 u 05:55
0

AMSS: Vozače tokom dana očekuje dobra prohodnost puteva i suvi kolovozi!

Teretna vozila, na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Horgoš čekaju oko četiri sata, a na prelazu Batrovci oko tri sata, saopštio je jutros AMS S.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza zadržavanja nisu duža od 30 minuta. Napominje se da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, a tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima. Na naplatnim stanicama, prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", nema zadržavanja.

Saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta, ali se u popodnevnim satima očekuje veći broj vozila na putevima prvog i drugog reda u našoj zemlji, što je i karakteristično za kraj radne nedelje.

Vozače tokom dana očekuje dobra prohodnost puteva i suvi kolovozi.

Jedino su posle podne na jugozapadu i jugu Srbije najavljene prolazne padavine, pa se vozačima savetuje veći oprez u pri prolasku ovih deonica, najviše zbog učestalih odrona.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter