Izvor: HappyBSC
17.10.2020 u 14:39
0

ANA BRNABIĆ OŠTRO ODGOVORILA MARINIKI TEPIĆ: Suština svega što izgovorite je laž (FOTO)

Premijerka Srbije Ana Brnabić je oštro odgovorila Mariniki Tepić na njene tvrdnje da Krizni štab ne postoji. 

Smatrajući da Srbija daje svoj maksimum u borbi sa korona virusom, a oslanjajući se na mere koje Vlada Republike Srbije donela na sednici u cilju suzbijanja pandemije bila je i više nego jasnai poručila da je sve što izgovore jedna velika laž.

Premijerka smatra da se mnogi ljudi uključujući i Mariniku bave nebitnim stvarima u situaciji kada je od vitalnog značaja zaštita našeg naroda:

– Suština svega što izgovorite je laž. Vama je laž pravilo i  način vođenja celokupne politike. Drsko i svakodnevno laganje. Ne „zaobilaženje istine“, već drsko, otvoreno , bestidno laganje – poručila je Ana Brnabić na twitter nalogu.

Premijerka se osvrnula na 13. mart 2020. godine kada je kako bi se obezbedilo blagovremeno suzbijanje zarazne bolesti Covida-19 obrazovan Krizni štab.

U prilogu možete videti i dokaze, zaključke  o formiranju Kriznog štaba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter