Izvor:
30.01.2019 u 13:11
0

BANGKOK: Zatvoreno više od 400 škola zbog velikog zagađenja vazduha!

U Bangkoku, glavnom gradu Tajlanda, danas je zatvoreno više od 400 škola zbog velikog zagađenja vazduha.

Naloženo je da do kraja nedelje bude zatvoreno 437 škola pošto su zvaničnici objavili da će zagađenje potrajati do ponedeljka.

Guverner Bangkoka Asavin Kvanmuang je odobrio gradskim vlastima da preduzmu mere za borbu protiv zagađenja, što podrazumeva i eventualno zatvaranje puteva.

Oni koji ne budu poštovali mere, kao što je ograničenje izduvnih gasova dizel motora ili paljenje na otvorenom, mogli bi da se suoče sa kaznom zatvora od tri meseca.

Ministarstvo zdravlja je savetovalo građane da što manje provode vremena na otvorenom, a mnogi koji se voze gradskim prevozom su počeli da nose maske.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter