Izvor:
05.06.2017 u 23:39
0

BEKER POTCENJUJE ĐOKOVIĆA: Nadal i Federer su favoriti za prvo mesto, pa Tim i Zverev, a ne Novak!

Nekadašnji trener Novaka Đokovića Boris Beker ne vidi srpskog asa među favoritima kada se radi o povratku na prvo mesto na ATP listi do kraja godine

Sve je otvoreno, ali mislim da su favoriti Rafel Nadal i Rodžer Federer, potom Diminik Tim i Aleksandar Zverev, a ne Novak Đoković i Endi Mareej, mada mislim da će se njih dvojica vratiti još jači – kazao je Beker.

Nemac kaže da je uživao razgovarajući sa Andreom Agasijem, novim trenerom Novaka Đokovića.

Zaista sam srećan, jer sam razgovarao sa svojim naslednikom. Mislim da će imati uspešnu saradnju. Agasi i Đoković su među najboljim teniserima ikada. Andre može da pomogne Novaku da osvoji još nekoliko grend slem titula.

Što se tiče prekida saradnje za Đokovićem, Beker je rekao:

Bila mu je potrebna promena.Sve je osvojio, možda se umorio od tenisa, imao je i druge prioritete. Sve mogu da razumem. Nadal nije osvojio grend slem tri godine pa niko ne kaže da radi loše. Primetio sam da je kod Novaka posvećenost bila manja.

Beker trenurno radi na televiziji i uživa u tome, ali bi uskoro mogao ponovo u trenerske vode.

Radujem se povratku na teren. Sledeći igrač će biti neko ko bude mogao da osvoji velike turnire. Govorimo o dva tenisera i dve teniserke. Nisam isključio žene, iako je ženski tenis skoro drugi sport – kazao je Beker i dodao da ga nećemo videti u boksu Andželik Kerber iako se minulih dana spekulisalo da bi mogao da bude njen trener.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter