Izvor: HappBsc
12.05.2020 u 13:28
0

BELOJEVIĆ U ĆIRILICI OTKRIO DA LI RADI NA BIOLOŠKOM ORUŽJU: To donosi mnogo para!

Milomir Marić, domaćin emisije, pitao je dr Belojevića na šta je mislio kada je procenio u Ćirlici 11. marta da će biti uvedeno vanredno stanje.

– Znao sa da je u pitanju ozbiljna epidemiološka situacija i zato je bilo potrebno vanredno stanje. Mi se ne možemo porediti sa Švedskom, njima kada kaže nešto vlast, oni to poštuju. Srbi nisu takav narod. Ja sam jako zabrinut šta će biti u Srbiji dalje. Mislim da nije preduzeta ključna mera – obavezno nošenje maski. U nekim zemljama je to zakonom doneseno. Sa ovim distanciranjem je mrtvo slovo na papiru jer to ne može ni da se sankcioniše, socijalna distanca.

Komentarišući kakva je tačno vrsta virusa u pitanju, kakav je to agens, dr Belojević, profesor higijene na Medicinskom fakultetu tvrdi:

– Radio sam epidemiološku analizu ovog virusa, od 11 kriterijuma 7 su pozitivni za veštačku epidemiju. Ne mogu tvrditi da li je akcident ili namerno izazvana epidemija! U pitanju je genetski inženjering! – spremno je odgovorio dr Belojević.

Na pitanje da li su tačne tvrdnje da proizvodi biološko oružje, dr Belojević je odgovorio:

– To donosi mnogo para! Meni u 65. godini sada su ostali samo dugovi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter