Izvor: hAPPY BSC
12.05.2020 u 13:27
0

DR NESTOROVIĆ U „ĆIRILICI“: Ne može da se nađe vakcina za koronu, to ne postoji!

Reditelj Ljubiša Ristić je u večerašnjoj „Ćirilici“ otkrio da nema debelo crevo i da ima tešku opstruktivnu bolest pluća:

– U januaru sam imao nešto za šta sam mislio da je sezonski grip, skinuo sa temperaturu, uzeo hemomicin da bih sprečio upalu pluća. Imao sam temperaturu 39,6 i koristio sam šest doza hemomicina, imam visoki pritisak, ja sam po svemu već gotov. Mi smo svi tu koronu prošli još u januaru!

I drugi gost prof. dr Branimir Nestorović je u istom stilu nastavio:

– Korona je još postojala u decembru, u Sijetlu. Ta priča o kineskom virusu više ne stoji. Kristijan Dorsten koji je napravio test za koronavirus je prvi rekao da to nije prešlo sa šišmiša. Dorsen je rekao da bi voleo da ode u Kinu i da uzmem uzorke, možda bi tako nešto i saznao. Ovi iz Kembridža su sad shvatili da imaju tri virusa koji nemaju veze jedan sa drugim, pa još dva u Italiji. Ne može da se nađe vakcina za to, što nisu napravili vakcinu za AIDS? Zato što virus prebrzo mutira! Mene su razapinjali 2009. godine kad sam rekao da džaba kupujemo vakcine za svinjski grip, umesto da kupujemo respiratore.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter