Izvor: kurir
17.12.2021 u 20:46
0

Biće smrzavanja, kiše, snega, a evo kad stiže OTOPLJENJE

Poslednji radni dan u nedelji, ispratili smo uz pretežno oblačno vreme.

Kiša je padala u nižim predelima, dok je u pojedinim krajvima bila i susnežica. Na planinama, kao što smo navikli za ovo doba godine, padao je sneg.

A u danima pred nama, na severu Srbije očekuje se suvo vreme, dok će u ostalim predelima biti pretežno oblačno. Povremeno će padati slaba kiša, susnežica i sneg. Duvaće jači severozapadni vetar.

Najniža temperatura od -1 do 3, a najviša do 8. U nedelju se očekuje razvedravanje na zapadu i jugozapadu zemlje. Najniža temperatura od -1 do 2, a najviša od 2 do 9 stepeni. U ponedeljak će biti promenljivo oblačno vreme sa mešovitim padavinama. Vetar slab i umeren. Najniža temperatura od -2 do 4, a najviša od 3 do 8 stepeni.

Sutra nas u Beogradu očekuje sunčano vreme. Duvaće umeren, severni vetar. Minimalna temperatura 1, a maksimalna dnevna 6. Uživajte u vikendu koji je pred nama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter