Izvor:
28.05.2018 u 13:27
0

BIĆE VELIKA EKNOMSKA NACIJA: Tramp hvalali brilijantan potencijal Severne Koreje!

Predsednik SAD Donald Tramp potvrdio je da je američka delegacija otputovalaa u Severnu Koreju kako bi napravila dogovore za njegov samit sa severnokorejskim liderom Kim Džong-unom.

Tramp je na Tviteru napisao i da "Severna Koreja ima briljantan potencijal" i da će "jednog dana biti velika ekonomska i finansijska nacija".

– Iskreno verujem da Severna Koreja ima briljantan potencijal i biće velika ekonomska i finansijska nacija jednog dana. Kim Džong-un se slaže sa mnom oko toga. To će se desiti – naveo je Tramp.

Američka delegacija predvoena stručnjakom Stejt departmenta za Severnu Koreju Sung-kimom ušla je danas u severnokorejski deo demilitarizovane zone između dve Koreje pošto je Kim Džong-un ponovo dao do znanja da želi da se sastane s Trampom.

Tramp je u pismu Kimu u četvrtak otkazao njihov sastanak planiran za 12. jun u Singapuru, da bi u petak rekao da bi samit ipak mogao da bude održan.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter