Izvor:
28.05.2018 u 14:18
0

SPASILAĆKI TIMOVI NA TERENU: Zemljotres potresao severoistok Kine!

Severoistočki deo Kine noćas je potresao zemljotres jačine 5,1 stepeni Rihterove skale, objavio je Geološki institut SAD

Navodi se da za sada nema podataka o šteti ili žrtvama.

Potres se desio u 01.50 sati po lokalnom vremenu u blizini grada Songjuan u kineskoj pokrajini Ðilin, na maloj dubini od 10 kilometara.

Kineske vlasti zadužene za praćenje zemljotresa objavile su da je jačina zemljotresa bila 5,7 stepeni Rihtera na dubini od 13 kilometara.

Lokalni mediji naveli su da su spasilački timovi na terenu, ali uprkos tome što se tlo dobro zatreslo i stanovništvo bežalo iz domova, za sada nema vesti o povredama ili šteti. Zvanična agencija Sinhua objavila je da nema prekida snabdevanjem strujom, ali su poremećene veze mobilne telefonije.

U zemljotresu 1976. godine na severoistoku Kine stradalo najmanje 250.000 ljudi.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/MyLordMySaviour

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter