Izvor: HappyBSC
18.05.2020 u 22:00
0

Čeda Jovanović: Paklen je posao voditi Srbiju, Vučić se izborio sa poplavama, koronom, borio se za respiratore…

– To pseudograđansko društvo želi da optuži Vučića da on želi da osujeti put Srbije ka EU. Sve što je dobro prećutkuje se i omalovažava, nastavio je razgovor o sadašnjoj situaciji Nebojša Krstić, medijski stručnjak.

– Kina je u ovoj epidemiji prvo pomogla Italiji, pa je tek onda došla na red Srbija, rekao je Krstić. A zameraju Vučiću saradnji sa Kinom. I sa Rusijom, iako je i Boris Tadić išao da se susreće sa Putinom.

– A pre toga je Kina sklopila sporazum sa Kinom, rekao je Čeda Jovanović. Vođenje zemlje je pakleni posao. Lako je danas pametovati, znam kako je nama bilo kad smo ušli u republiku i shvatili da imamo novac za tri nedelje. Mogu zamisliti kako je nekome kad te pogodi poplava u Obrenovcu, korona, pa respiratore možeš naći samo u Kini…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter