Izvor: HappyBSC
18.05.2020 u 22:32
0

ČEDA JOVANOVIĆ: VLADIKA AMFILOHIJE ME KRSTIO DRUGI PUT!

Milomir marić je pitao Čedu Jovanovića kako gleda na to da se SPC proglašava za rusku agenturu, a da je vladika Amfilohije agent KGB-a.

Čeda Jovanović je naglasio:

– Mi uvek gravitiramo ka Rusiji. Amfilohije uvek drži političke propovedi. Kad pratite njegov život videćete da je on svoje znanje i inspiraciju crpeo iz Zapada. Ispovedio je Danila Kiša. Amfilohije me krstio, kad sam se krstio drugi put. Kada mi je poginuo moj najbliži prijatelj, kako se to desilo, kako je to surovo, poginuo je na rođendan svoje druge ćerkice. On je voleo Ostrog i zvao me da odemo tamo zajedno, ja sam govorio na njegovoj sahrani i sa sahrane otišao na Ostrog da upalim sveću za njega, sreo sad tad Amfilohija, razgovarali smo, rekao sam mu da Boga nema u kontekstu sve što se desilo. Onda me on tu krstio pred svima njima.

Ćirjaković je na to dodao:

– Ti si od krštenja Amfilohija stigao do počasnog građanina Sarajeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter