Izvor: Alo.rs
14.07.2020 u 07:25
0

ĆERKI SRPSKOG POLITIČARA PRETI 40 GODINA ROBIJE: Iskasapila deviznu penzionerku u Zemunu

– Porodica joj savetuje da se brani istinom – kaže sagovornik

Promenila lični opis! Jelena Špagović (26), ćerka bivšeg političara Saše Dujovića, koja je optužena za ubistvo devizne penzionerke Majde Garović (80) iz Zemuna, došla je u Palatu pravde skoro neprepoznatljiva, godinu dana posle hapšenja zbog brutalnog ubistva svoje komšinice!

– Jelena Špagović se kaje što joj dete raste bez majke. Prima hormonsku terapiju zbog bolesti koju je imala ranije –  priča izvor blizak porodici

KORONA U SRBIJI

UŽIVO! KORONA PRESEK! Brnabić: Broja novozaraženih je 279, a broj preminulih je 12 !(VIDEO)

NOVO ŽARIŠTE u Srbiji: Pacijenti sa TEŠKOM KLINIČKOM SLIKOM neprestano pristižu!

Dovedena je iz Centralnog zatvora u Beogradu, u pratnji dva zatvorska čuvara, u vidno drugačijem izdanju jer se ugojila, pustila kosu, nosi naočare i deluje izgubljeno. Na sebi je imala zeleni džemper i farmerke, a ka sudnici je išla bez reči, sa lisicama na rukama. Jelenin advokat Dušan Čkonjević izostao je zbog bolesti, a pripremno ročište je odloženo za septembar.

Kako saznajemo, Jelena je u teškom psihičkom stanju otkako je u pritvoru.

– Jelena je svesna šta je učinila! U istrazi je priznala krivicu. Nije joj lako, ali mora da odgovara i sprema je na to. Sud je tu da sudi! Ona se kaje i nije joj svejedno, jer joj dete raste bez majke. Prima hormonsku terapiju zbog bolesti koju je imala ranije. Nije svejedno otići u sudnicu gde treba da joj sude i pritom da izgleda doterano – kaže naš izvor blizak porodici i dodaje da su svi bili izloženi velikom pritisku javnosti.

– Mislim da je to učinila u afektu. Porodica joj savetuje da je najbolje da se brani istinom, a sud neka razreže koliko treba da razreže. Kada izađe, neka izađe kao neko ko je okajao svoje grehe. Njenoj porodici je žao žrtve i svega što se dogodilo – ističe naš sagovornik.

Zločin je otkriven 20. juna 2019. kada je u kontejneru vikend-naselja u Krčedinu pronađen ugljenisan trup starice. Majdin nestanak prijavljen je 16. juna, a tragovi su vodili do Jelene, koja je od starice pozajmila 2. 500 evra. Jelena se tereti da je posle svađe i tuče ubila Majdu, a zatim njeno telo iskasapila i tri dana ga držala u iznajmljenom stanu u Zemunu. Potom je spakovala njen leš u veći kofer, a onda u pomoć pozvala brata govoreći mu da iz stana treba da iznesu staru fotelju sa tragovima krvi, ali mu nije otkrila šta se dogodilo.

Automobilom je odvezla telo do Krčedina i spalila ga u kontejneru. Tragovi njenog DNK nađeni su na kontejneru i na drugim mestima. Jelena je radila kao medicinska sestra u jednoj privatnoj klinici u Novom Beogradu. Uhapšena je 6. jula 2019. godine, a za brutalno ubistvo joj preti od 10 do 40 godina robije.

Pati za svojim detetom

Jelena Špagović ima malo dete koje je posle zločina preuzeo njen suprug.

– Obilaze je najčešće otac i tetka, dok joj je majka otišla u inostranstvo. Najviše joj nedostaje dete i jako pati za njim – tvrdi naš sagovornik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter