Izvor: Tanjug
14.09.2021 u 14:43
0

DAN SRSPKOG JEDINSTVA NA KiM: Srpske sredine okićene srpskim zastavama

 Gradovi i opštine u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji okićeni su zastavama Srbije uoči Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, koji se obeležava sutra.

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković objavio ja na svom Fejsbuk profilu da je sve spremno za oblelžavanje tog praznika u srpskim sredinama.

PROČITAJTE JOŠ:  Vesić objavio koliku platu one imaju: GERONTODOMAĆICE DOBILE STALAN POSAO!

-Srpske sredine širom KiM okićene su srpskom trobojkom, a naši građani s ponosom ističu srpsku zastavu! Nema svetije vrednosti za naš narod na Kosovu i Metohiji od sloge i jedinstva- napisao je Petković uz fotografije srpskih trobojki koje se vijore u srpskiim sredinama na KiM.

PROČITAJTE JOŠ:  NASTAVLJA SE PROIZVODNJA SPUTNJIKA V: Sastojci stigli u Torlak

Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave biće obeležen sutra u Srbiji, Republici Srpskoji i svim srpskim sredinama na Kosovu.

Praznik je simbolično ustanovljen da se proslavlja na dan kada se obeležava Proboj solunskog fronta, a praznuje se od 2020. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter