Izvor: tanjug
01.07.2022 u 14:45
0

DANAS NAJTOPLIJI DAN U SRBIJI! U Banatskom Karlovcu izmereno čak 38 stepeni!

U Srbiji je danas najtopliji dan, a najviša temperatura za sada je izmerena u Banatskom Karlovcu, pokazuju podaci Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Očekuje nas paklen dan, u Srbiji uključen narandžasti meteo-alarm

Prema podacima koji su objavljeni u 14 sati, temperatura u Banatskom Karlovcu iznosi 38 stepeni Celzijusovih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zatim sledi Veliko Gradište sa 37 stepeni, dok je 36 stepeni izmereno u Beogradu, Novom Sadu, Somboru, Zrenjaninu, Kikindi, Negotinu, Chupriji i Nišu.

Sunčano i toplo je i u drugim krajevima Srbije, a 35 stepeni izmereno je na Paliću, u Sremskoj Mitrovici, Kruševcu i Leskovcu.

Kako je ranije najavio RHMZ, u Srbiji će se do srede, 6. jula, zadržati veoma toplo vreme, a danas će biti najtopliji dan sa maksimalnom temperaturom do 37 stepeni Celzijusovih.

U subotu i nedelju temperature će se kretati od 32 do 34 stepena, a u prvoj polovini naredne sedmice od 33 do 36 stepeni.

Kako se navodi, u subotu, 2. jula, na podrucju istočne, južne i jugozapadne Srbije se očekuje lokalna pojava obilnih pljuskova sa grmljavinom i gradom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter