Izvor: tanjug
24.01.2021 u 07:27
0

DANAS SUVO I TOPLO, ALI NE ZADUGO: Uveče zahlađenje, kiša i sneg

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, toplo i u većini krajeva suvo, samo ujutru i pre podne na severu, a posle podne ponegde na zapadu i jugu kiša.

PROČITAJTE JOŠ

VUČIĆ: Za 72 sata Srbija će biti druga u Evropi i peta u svetu po stopi vakcinacije

NIKAD POKAZANA BOL! SUROVO ISKRENA ISPOVEST O ZAROBLJENIM JUNACIMA: Kapetan Dragan slomiće i najhrabrije (VEČERAS na HAPPY TV u 20.50)

ZAEV ODAO PRIZNANJE: Vučić za Srbiju obezbedio vakcine i sa istoka i sa zapada

UŽASNA NESREĆA KOD BORA: Devojku slučajno upucao verenik

FDA odobrio da se iz jedne bočice Fajzera uzima i 6. doza

MANIJAK ISTRAUMIRAO DETE: Uznemiravao devojčicu na autobuskoj stanici u Nišu, komšije upozoravaju da mu to nije prvi put

Uveče se očekuje jače naoblačenje s kišom, koje će tokom noći zahvatiti i ostale krajeve, a uz osetan pad temperature kiša će postepeno preći u susnežicu i sneg i u nižim krajevima severne i zapadne Srbije, saopštio je RHMZ.

U brdsko – planinskim predelima padaće sneg. Vetar slab i umeren, na planinama, posle podne i u košavskom području jak i olujni, južni i jugoistočni. Na severu uveče, a tokom noći i u ostalim krajevima vetar u skretanju na jak, kratkotrajno i olujni, severozapadni.

Jutarnja temperatura od 1 do 9, najviša dnevna od 9 do 16 stepeni.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE O KORONI: Ove dve stvari izazivaju TEŽE OBLIKE kovida

NIŠTA OD MEČA: Otkazana utakmica Partizana i FMP zbog korone!

PROCES ĆE POTRAJATI: Poznati advokat otkrio koliko će trajati suđenje Miki Aleksiću i šta je PROBLEM

Italija preispituje svoj plan vakcinacije

LEKARI APELUJU: Ne razgovarajte u javnom prevozu, smanjite rizk od širenja korone

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno, toplo i tokom većeg dela dana suvo, samo ujutru sa kratkotrajnom kišom. Uveče jače naoblačenje s kišom, koje će tokom noći uz zahlađenje postepeno preći u susnežicu i sneg. Jutarnja temperatura oko 9, najviša dnevna oko 16 stepeni.

Prema izlgedima za narednih sedam dana, do 31. januara, očekuje se umereno do potpuno oblačno, do petka osetno hladnije, povremeno sa vlažnim snegom, osim u ponedeljak, kada će u nižim predelima padati kiša, susnežica i sneg.

U nižim predelima doći će do formiranja, a u brdsko-planinskim do povećanja visine snežnog pokrivača. Za vikend toplije, ponegde s kišom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter