Izvor: Blic.rs
08.12.2023 u 08:47
0

DANAS SUZNEŽICA I SNEG, SUTRA U CELOJ ZEMLJI MINUS: Evo šta nas čeka tokom vikenda, detaljna prognoza

U toku jutra oblačno sa lokalnom pojavom slabih kratkotrajnih padavina: rosulje i susnežice u nižim predelima, a na planinama se uz smanjenu vidljivost ponegde očekuje i provejavanje slabog snega.

Sipeća kiša i slab sneg

U petak 8. decembra biće oblačno i hladno sa lokalnom pojavom sipeće kiše, a na planinama uz provejavanje slabog snega. Vetar će biti slab, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura biće od -1 do 2 stepena, a najviša od 3 do 6 stepeni, kažu u RHMZ vremenskoj prognozi.

VOZAČI OPREZ: Velika OPASNOST od poledice

Promenljivo vreme za vikend

Prvog dana vikenda prema sadašnjoj RHMZ prognozi ujutru će u celoj zemlji biti minus, dok će maksimalna dnevna temperatura biti 6 stepeni u Negotinu. Biće umereno oblačno sa sunčanim intervalima i suvo uz slab vetar promenljivog pravca.

U nedelju ujutru i pre podne očekuje se umereno oblačno i suvo. Posle podne sa severozapada prolazno naoblačenje s kišom, na severu Vojvodine, kao i u brdskoplaninskim predelima sa slabim prolaznim snegom. Vetar će biti slab do umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -4 do 1 stepen, a najviša od 0 do 6 stepeni.

Moguća kiša u gradovima

U Beogradu je u petak moguća kiša. Najniža temperatura će biti 2, a najviša 4 stepena Celzijusa. U Novom Sadu takođe je moguća kiša uz najnižu temperaturu vazduha od 1 stepen i maksimalnu 3 stepena Celzijusa. U petak u Nišu će biti maksimalno 5 stepeniCelzijusa, najniža temperature 2 stepena i moguća je kiša. U Kragujevcu za stepen niže.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter