Izvor:
15.05.2017 u 21:08
0

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO MAREJA: Čestitao Endiju rođendan, a onda ga iznenadio!

I pored toga što su veliki rivali na terenu, njih dvojica su veliki prijatelji van terena. Škotski teniser, Endi Marej je proslavio 30. rođendan u ponedeljak, a Novak mu je na interesantan način čestitao.

"Dragi Endi, srećan ti rođendan. Znam da nas deli samo sedam dana, maj je bez dileme najbolji mesec za rođendane! Proveli smo zajedno neke nezaboravne trenutke u karijeri. Sećam se da smo prvi put igrali kada smo imali 11-12 godina. Dugo se znamo, drago mi je da vidim da nam obojici i dalje dobro ide", rekao je Đoković.

A usput se i našalio.

"Nemam kod sebe poklon za tebe, ali imam ovu mandarinu. Sačuvaću je pa ću ti je dati kada se vidimo", rekao je Đoković u videu.

Happytv.rs
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter