Izvor: kurir.rs
22.10.2020 u 15:16
0

DR KON SE IZNENADA OGLASIO NAKON SEDNICE KRIZNOG ŠTABA: Ovo je bila GORUĆA TEMA!

Na današnjoj sednici Kriznog štaba nije doneta nijedna nova epidemiološka mera iako se spekulisalo da će biti uvedeno obavezno PCR testiranje prilikom ulaska u Srbiju.

Epidemiolog Predrag Kon se nakon sednice Kriznog štaba oglasio i objasnio odluku da se ne uvede nijedna nova odluka, a naglasio je da se insistira na kažnjavanju.

– Glavna rasprava bila je sankcionisanje građana koji krše mere koje su u Srbiji već uvedene. Sada je jasno da se na dnevnom nivou mora pratiti situacija i da se na dnevnom nivou mora reagovati – kazao je kratko epidemiolog Kon.

SAZNAJTE JOŠ…

ZAVRŠENA sednica KRIZNOG ŠTABA: Nema POOŠTRAVANJA MERA!

U OVOM GRADU u Srbiji proglašena VANREDNA SITUACIJA!

Đerlek: Ako se situacija pogorša, razmišljaće se i o ZABRANI KRETANJA!

Kon je precizirao da se zakonske mere zabrane okupljanja više od 30 ljudi i zabrane rada posle 23 u velikoj meri krše.

– To je pitanje za sve nadležne koji se time bave – rekao je doktor Kon. 

Primetno je prema njegovim rečima opuštanje kod manjeg dela javnosti.

– Važno je da koristimo mere i da nosimo maske. Tamo gde su korištene pokazalo se da je došlo do smanjenja broja zaraženih – zaključio je Kon.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter