Izvor:
17.06.2017 u 21:52
0

Drama na proslavi kraljičinog rođendana: Srušio se gardista tokom svečane ceremonije! (VIDEO)

U Velikoj Britaniji se danas slavi zvanični rođendan Kraljice Elizabete II, a ona je ovom prilikom rekla da nakon nedavnih terorističkih napada koji su potresli zemlju, primećuje da je Velika Britanija i njen narod u sumornom raspoloženju.

Ona je 21. marta napunila 91 godinu, a danas tradicionalno druge subote u junu kraljica proslavlja svoj rođendan sa celim svetom.

Ove godine došlo je do neočekivane situacije prilikom izvedbe glavne ceremonije. Naime, dok je kraljica zajedno sa porodicom prisustvovala spektaklu organizovanom u njenu čast, dogodila se nezgoda.

Jedan od vojnika se onesvestio zbog velike vrućine.

Ono što bi običan čovek možda uradio, pritrčao i pomogao nesrećnom momku, ovde to nije slučaj.

Nakon njegovog pada na zemlju, niko nije pokazao ekspresiju, ni zabrinutost, čak ni pokreti njihovog tela ne pokazuju da ih je nešto uznemirilio. Okupljeni su nemo posmatrali šta se događa, pitajući se da li je gardista uopšte živ.

Dva vojnika su dostojanstveno prišla onesvešćenom sa nosilima i odveli mladića u stranu.

telegraf.rs
Foto: Twitter/BBC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter