Izvor:
02.01.2018 u 17:13
0

DRAMATIČNA AKCIJA SPASAVANJA U DOBOJU: Automobil sleteo u reku, putnici izvučeni, u toku vađenje vozila!

Tri osobe sa područja Federacije BiH su lakše povređene kada je automobil sleteo u reku Spreču, na delu magistralnog puta u dobojskom naselju Gavrići, potvrđeno je iz Policijske uprave Doboj.

Iz Policije navode da je vozač automobila iz Gračanice, dok su putnici sa područja Doboj-Istoka. Saobraćajna nesreća se dogodila sinoć, a lekari su jutros konstatovali da su sve tri osobe lakše povređene. Povređene su iz automobila izvukli pripadnici Policijske uprave Doboj, Službe hitne medicinske pomoći, dobojski vatrogasci i članovi dobojskog Auto-moto društva. U toku je izvlačenje automobila, a akciju će obaviti specijalne jedinice MUP-a RS.

Kako se navodi, vozač je 21-godišnji Armin Sulejmanović iz Gračanice. On je iz sigurne smrti u hladnoj reci spasio svoju devojku i njenu drugaricu iz Doboj-Istoka. Izvukao ih je iz vode, a onda je stigla Policija, vatrogasci i Hitna pomoć iz Doboja. Mladić i devojke su zadobili lakše telesne povrede.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter