Izvor:
02.01.2018 u 17:52
0

EKSKLUZIVNI SNIMAK SA MESTA UŽASA U NOVOM SADU: Vatromet eksplodirao na metar od ljudi!(VIDEO)

Škotlanđanin Majk Noks, angažovan na lansiranju novogodišnjeg vatrometa u Novom Sadu, zadobio je teške opekotine nakon što je došlo do tehničkog kvara, a ekskluzivni snimak sa lica mesta pokazuje do kako je snažne eksplozije zaista došlo. Majk je dugogodišnji pirotehničar i jedan od učesnika u organizaciji novogodišnjeg vatrometa u Novom Sadu, uz princa Đorđa Karađorđevića.

Snimak je napravljen iz neposredne blizine, tačnije snimljen je krov sa kog je vatromet i lansiran, a angažovani pirotehničari nisu ni slutili do kakve drame će doći nekoliko sekundi potom.

Direktor Fondacije "Novi Sad 2021" Nemanja Milenković, potvrdio je da je tokom ispaljivanja vatrometa na dočeku Nove godine u Novom Sadu došlo do problema, ali i da su svi povređeni dobro. On je potvrdio da je najtežu povredu zadobio britanski državljanin dizajner vatrometa Majk Noks, ali da on nije bio u životnoj opasnosti nakon zadobijanja opekotina, što je i ranije potvrđeno u Kliničkom centru Vojvodine.

Fondacija "Novi Sad 2021" je organizator novogodišnjeg dočeka Novom Sadu.

Po prvim informacijama, došlo je do tehničkog kvara u toku ispaljivanja vatrometa, zbog čega je ispucan manji deo pripremljenog vatrometa, pri čemu su povređena lica odgovorna za njegovu realizaciju posle čega su zbrinuti u Kliničkom centru, rekao je Milinković.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Prntscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter