Izvor: kosovo on line
23.05.2024 u 13:47
0

RADOST ZA DECU: Letovanje u Sutomoru za đake iz Zubinog Potoka (FOTO)

Đaci sa teritorije opštine Zubin Potok, njih 45, boravi na letovanju u Sutomoru, koje je organizovala Kancelarija za Kosovo i Metohiju uz pomoć Humanitarne organizacije "Srpska solidarnost" iz Beograda i NVU Pravoslavnog bratstva "Vitezovi Sv. Jovana Vladimira" iz Bara.

deca sa kosova u sutomoru, srpska solidarnost izvor

 

Kako je saopšteno iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju, deca uzrasta od 3. do 6. razreda iz Osnovne škole „Blagoje Radić“, iz sela Zupče i OŠ „Jovan Cvijić“ Zubin Potok, iz izdvojenih odeljenja sela Dren, Crepulja i Velji Breg, boravi na letovanju od 20. do 27. maja, a za njih su obezbeđene razne aktivnosti, poput škole plivanja, izleta i različitih edukacija i zabavnih sadržaja.
GLASANJE JE DANAS: Ovo je tekst Rezolucije o Srebrenici o kojoj će se danas raspravljati u Ujedinjenim nacijama
Mališane je posetila pomoćnica direktora Kancelarije za KiM Svetlana Miladinov koja je izrazila zadovoljstvo što je srpsku decu sa KiM zatekla nasmejanu i srećnu.
„Poseban je utisak videti danas ova nasmejana i radosna mlada lica, naročito imajući u vidu sveobuhvatnu situaciju u našoj južnoj pokrajini i specifične uslove života u kojima naša deca odrastaju i obrazuju se. Zbog toga se trudimo da im kao Kancelerija za KiM omogućimo vanškolske aktivnosti koje su od značaja za njihov razvoj i socijalizaciju“, navela je.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter