Izvor: Happy BSC
11.10.2021 u 08:39
0

EKSLUZIVNO! MINISTAR MALI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Isplata od 30 evra svim punoletnim građanima od 1. novembra!

Ministar finansija Siniša Mali bio je gost jutarnjeg programa na Happy TV. 

O trećem paketu mera pomoći građanima Srbije  i samitu pokreta „Nesvrstanih“, Mali je rekao: 

PROČITAJTE JOŠ:  U Srbiji će danas biti, oblačno i hladno, mestimično s kišom!

– Samit „nesvrstanih“ je neverovatan događaj za Srbiju. Preko 100 delegacija je pristiglo u Beograd. Te zemlje su se u proteklih 20, 30 godina ozbiljno promenile. To je najveći međunarodni skup u svetu. Reputacija Jugoslavije i Srbije je ono što oni ne mogu da zaborave. Nama je cilj ne samo da politički poentiramo, već i da pokažemo ko je i šta je Srbija danas.  Moramo da vidimo kako da se povežemo sa njima i ekonomski.  Sinoć sam se sreo sa predsednikom Alžira i on je veoma srećan zbog saradnje sa Srbijom, jer se sa nostalgijom seća saradnje sa Jugoslavijom.  Mi smo veliki deo  vremena sinoć  posvetili  razgovoru o razvoju IT-a. Promenilo se vreme i pričamo o budućnosti. Delegacije tih zemalja dolaze spremne i traže savete iz IT sektora jer je to naša rastuća privredna grana. Podelićemo naša iskustva sa njima i oni sa nama. Otvaramo nove teme, o saradnji. To su sve šanse za nas. To su prijateljske zemlje, otvorene za saradnju.

PROČITAJTE JOŠ:  STANJE NA GRANIČNIM PRELAZIMA! Teretna vozila čekaju i do četiri sata!

-Samit je i potvrda svih napora da se Srbija okrene svima i bude faktor stabilnosti u regionu.Trenutno se gradi velika fabrika za proizvodnju vakcina. To radimo sa našim partnerima iz Emirata i sa kineskim Sinefaromom. Na pravi način smo reagovali kad je krenula korona. Mi smo ni iz čega podigli 3 kovid bolnice.  Na vreme smo reagovali. Mi imamo ekonomsku snagu. Nismo nikoga ugrožavali, a ni našu ekonomsku stabilnost. Srbija se potpuno promenila. Govorimo o razvoju veštačke inteligencije, gradimo u oblastima u kojima do sada nismo pobeđivali. Sada pobeđujemo! To sve znaju a posebno delegati „Nesvrstanih“. 

-Ovo je lepa vest za sve građane Srbije. Mi ćemo 1. novembra isplatiti  finansijsku pomoć u vrednosti od 30 evra svim punoletnim građanima Srbije koji su se za tu pomoć prijavili u aprilu mesecu. U sklopu 3. paketa pomoći u decembru biće isplaćeno još 20 evra finansijske pomoći-rekao je ministar Mali. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter