Izvor: KOSOVO ONLINE
05.11.2023 u 09:30
0

ELEK: Očekujem da prvi kontigent lekova u KBC „Kosovska Mitrovica“ stigne sutra

Direktor Kliničko-bolničkog centra „Kosovska Mitrovica“ dr Zlatan Elek rekao je da očekuje da prvi od tri šlepera u kojima se nalaze lekovi poslati iz Srbije, a koji se trenutno nalaze na terminalu u Prištini, stigne u KBC „Kosovska Mitrovica“ sutra jer je danas neradni dan.

Na Kosovo su u petak veče stigla tri šlepera i to je prva pošiljka posle dve godine i tri meseca, nakon velike diplomatske aktivnosti Beograda da se prevaziđu administrativne prepreke koje je nametnula Priština.

VUČEVIĆ I ĐURIĆ REAGOVALI NA SRAMNU OBJAVU BLJERIMA VELJE: Predsednik Vučić je trn u oku režimu u Prištini zato ga vređaju! (FOTO)

Prema rečima Eleka, u šleperima su infuzioni rastvori i lekovi neophodni za KBC i druge ustanove na Kosovu koje funkcionišu u zdravstvenom sistemu Ministarstva zdravlja Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter