Izvor:
23.12.2018 u 09:57
0

FESTIVAL ROMSKE KULTURE I AKTIVIZMA „FRKA“: Četvrti put u našem gradu, a ulaz je BESPLATAN! (FOTO)

U četvrtak, 27. decembra, s početkom od 20h u sali Amerikana Doma omladine Beograda biće održan četvrti Festival romske kulture i aktivizma – "FRKA".

FRKA je prilika da se široj javnosti predstavi romska kultura kao najprepoznatljiviji proizvod ove nacije u cilju smanjenja predrasuda i unapređenja položaja Roma u Srbiji.

Romski kulturni centar, u saradnji sa Nacionalnim savetom romske nacionalne manjine, Ministarstvom kulture i SOKOJ-em, pripremio je, kako se navodi u najavi, zanimljiv i autentičan program za sve posetioce. Festival počinje od 18h , kada će biti predstavljene dobre prakse u zapošljavanju Roma i Romkinja, a muzički program od 20h.

U okviru muzičkog programa nastupaju:

Grupa Kal, Ivan Kurtić, Tanja Banjanin, Željko Vasić uz pratnju Perice Vasića i Gypsy Rhapsody bend-a.

Ulaz je BESPLATAN!

Ali je neophodno da svoje prisustvo potvrdite mejlom na: frkafest@gmail.com

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter