Izvor:
12.09.2019 u 17:25
0

GRČKA: U nesreći povređeno osam migranata!

Osam migranata je povređeno, od kojih dvoje teško, u saobraćajnoj nesreći na autoputu na severu Grčke, saopštile su danas grčke vlasti.

– Nesreća se dogodila kada je automobil kojim je upravljao 28-godišnji Grk udario u stacionarno vozilo u kojem se nalazilo osmoro ljudi iz Pakistana i Bangladeša – navela je policija.

Dodaje se da je povređeno svih devet osoba koje su učestvovale u nesreći, a da je dvojemigranata zadobilo teže povrede, prenose mediji.

Krijumčar migranata, ističe policija, nije pronađen.

Podseća se da stotine migranata svakog mesecapređe granicu između Grčke i Turske, a da većinu krijumčari prebacuju skrivene u kolima i kamionima u mesta i gradove na severu Grčke.

Prošlog meseca šest migranata je poginulo, a 10 ih je ranjeno kada je njihov džip uleteo u kanal za navodnjavanje.

Izvor: tanjug
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter