Izvor: tanjug
26.10.2021 u 16:13
0

GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Teretna vozila na Kelebiji i Horgošu čekaju osam sati!

Na naplatnoj stanici Umčari iz pravca Beograda vozila čekaju na naplatu 15 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

Na ostalim naplatnim stanicama nema čekanja, a prema informacijama Uprave granične policije tako je i na putničkimm terminalima na graničnim prelazima.

Teretna vozila, međutim, čekaju na graničnim prelazima i to na Kelebiji osam sati, na Horgošu sedam, na prelazima Šid i Bezdan pet sati, Na Bogojevu šest, a na Batrovcima tri sata.

PROČITAJTE JOŠPRIVREDNA KOMORA SRBIJE: Počela je prijava mladih sa srednjim i visokim obrazovanjem do 31. oktobra za drugi ciklus programa „Moja prva plata“

Putevi Srbije upozoravaju vpzače i na radove na pojedinim deonicama, pa tako na autoputu E-75 od stare naplatne stanice Bubanj Potok do petlje Tranšped, na kraku 3 do 27. oktobra od 8 do 17 časova treba očekivati radove ukoliko to vremenske prilike dozvole. Oni neće bitno uticati na protok saobraćaja i obezbeđeni su adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, ali Putevi mole vozače da poštuju ograničenje brzine i postavljenu saobraćajnu signalizaciju, kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Na deonici Pirot – Kitka do 28. oktobra od 9 do 12časova i od 13 do 16 biće potpuno obustavljan saobraćaj zbog radova na asfaltiranju kolovoza. Alternativni putni pravac je lokalni put.

PROČITAJTE JOŠEPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U PČINJSKOM OKRUGU: Zaražene 182 osobe korona virusom!

Na autoputu E-75, na delu između petlje Leskovac sever i petlje Grdelica do 28. oktobra od 8.30 do 17časova odvijaće se istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter